JOBBA HOS OSS

Jobba hos oss
Din insats är ovärderlig

Som din arbetsgivare tar vi givetvis hela arbetsgivaransvaret, med allt vad det innebär; löner, sociala avgifter, försäkringar, m.m. Vi tillämpar anställningsformerna ”så länge uppdraget varar” och ”timanställning”. Målet med vår verksamhet är att erbjuda kunden möjligheten till ett så rikt liv som möjligt enligt hans/hennes önskemål. För att kunna göra det behöver vi dig.

I vårt arbete utgår vi alltid ifrån kundens behov, men även våra assistenters bästa ligger oss naturligtvis varmt om hjärtat. När vi anställer, är vi noga med att hitta assistenter vars personliga egenskaper och intressen matchar kundens.

Vi jobbar aktivt med kompetensutveckling och arbetsmiljöfrågor och har regelbundna möten. Precis som våra kunder så ska även du som assistent kunna känna att du alltid kan vända dig till oss, när du behöver prata om något. Förutom intresse och lyhördhet för kundens behov, uppskattar vi egenskaper som att kunna ta eget ansvar, att kunna samarbeta och att vilja utvecklas. Vi vill ha aktiva medarbetare i vår verksamhet och jobbar för en öppen kultur på arbetsplatsen. För att stärka gruppsammanhållningen ser vi till att det finns möjlighet till informella träffar där vi bara kan umgås, lära känna varandra och ha roligt.

Lediga platsannonser kommer att läggas ut på arbetsförmedlingens hemsida.

Dela, prenumerera, skriv ut eller spara sidan som PDF via:
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Print
  • PDF