Vår vision

Vår vision
Assistenterna, personlig assistans med människan i centrum

Assistenterna är ett aktiebolag som drivs av Magnus Jansson och Håkan Sjölander. Tillsammans har de arbetat fram företagets värdegrund som sätter kundens behov och intressen främst.

Företagets vision

Assistenterna finns till för kunderna, för att se till möjligheterna och inte begränsningarna. Vi vet att det är svårt att få tiden att räcka till för både anhöriga och brukare när det gäller vardagens praktiska bestyr. Vi ser till att det finns tid för fritidsintressen och annat som sätter guldkant på tillvaron och ger våra kunder frihet att ägna sig åt det som de önskar.

Av Assistenterna kan du förvänta dig:

  • Erfarna personliga assistenter som sätter dig och din trivsel i fokus.
  • En trygghet i vardagen, vi finns där för dig.
  • Personlig assistans som underlättar för dig i vardagen.

Våra rutiner

Vi har märkt att det finns ett glapp mellan Lagen om LSS  (som ska garantera att personer med funktionshinder får leva under goda levnadsvillkor) och verkligheten, det vill vi förändra. Assistenterna finns till för brukaren och hjälper till i kontakten med berörda myndigheter för att se till att kundens rättigheter efterföljs. Genom noga utvald personal kan du som kund känna dig trygg i att du får det stöd du har rätt till.
Läs mer om lagen om LSS hos Socialstyrelsen

Av erfarenhet vet vi att många funktionshindrade har problem i kontakten med myndigheter i olika frågor. Vi står till tjänst med råd och vägledning i dessa situationer som kan vara svåra för den enskilde brukaren som kanske inte alltid vet sina rättigheter.
Läs mer om Assistenterna och vår 30 åriga erfarenhet av personlig assistans och vård och omsorg

Kontakta oss
Du är alltid välkommen att kontakta oss om du vill bli kund eller har frågor kring personlig assistans och vad vi kan erbjuda.
Kontakta oss så berättar vi mer

Dela, prenumerera, skriv ut eller spara sidan som PDF via:
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Print
  • PDF