PERSONLIG ASSISTANS

Personliga assistenter
Personlig assistans med guldkant

Om vi får förtroendet att sköta din assistans så vill vi bidra med att förenkla din vardag och ditt liv så att du kan ägna dig åt att leva livet som du önskar. Vi kommer att underlätta för dig i alla praktiska bestyr för att du ska känna dig fri och trygg att vara den du är. Assistenterna hjälper dig förbi de hinder som dyker upp längs vägen och stöttar dig i dina val.

Att vara kund hos Assistenterna

Det är ingen annan än du som vet hur ditt liv ska levas och för oss är det en självklarhet att det är du som bestämmer över din vardag. Den personliga assistansen utformas därför tillsammans med dig så att du har inflytande över alla val och kan känna dig trygg med de beslut som fattas. Vi kommer med rådgivning när det är dags för nyrekrytering och är mycket noga med att det är rätt personer som anställs. Utbildning och erfarenhet premieras högt i kombination med personligheten hos den blivande assistenten. Vi ger dig ett team som arbetar för dig och ditt välmående.

Full insyn i verksamheten

Eftersom våra kunders förtroende för oss är central för vår verksamhet så är vi helt öppna med hur vi tar hand om assistansekonomin. Våra personliga assistenter sammanställer och bokför alla åtaganden och kunderna får löpande information om sin ekonomi och sina avtal. Om det är något du undrar över så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Dela, prenumerera, skriv ut eller spara sidan som PDF via:
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Print
  • PDF